sipuseiska
markkinareissut
tarinoita
huovutetut tuotteet
huivi
stoola
bolero
pikkuympyrä
isoympyrä
suurkeeppi
mekko ja liivi
sen seitsemää sorttia

Sipuseiskan ideat ja inspiraatiot syntyvät useimmiten taianomaisista kuvioista ja menneistä tarinoista yhdistettynä pukeutumisen historiaan. Väreillä on suuri merkitys, eikä sipuseiskan ideologiassa pieni ole kaunista. Enemmän on aina parempi!

Sipuseiska käyttää huovuttaessaan suomenlampaan villaa ja hankkii sen kotimaisilta kehräämöiltä. Näin syntyy pienten yritysten toisiaan vahvistava ketju: lammastila, kehräämö ja huopaverstas. Lopputuloksena on laadukas lähituote, käsityötuote, jonka kotimaisuusaste hipoo sataa.

Sipuseiska valmistaa huovutettuja vaatteita ja asusteita. Vaatetusalan artenomin koulutus ja huovutustekniikka viitoittivat suuntaa ja vuosien kuluessa Sipuseiskan tuotevalikoimaksi on muodostunut lämpimät asusteet: suomenlampaan villasta huovutetut huivit, hartiavaatteet, liivit ja mekot. Nainen Sipuseiskan takana on punkalaitumelainen ammattihuovuttaja ja elämäntyyliyrittäjä Sirpa Sillanpää.

Pääosa Sipuseiskan tuotteista myydään suoramyyntinä alan messuilla ja markkinoilla sekä muutamien jälleenmyyjien kautta. Tuotteita tilataan myös nettisivuston kuvien perusteella sähköpostitse suoraan Sipuseiskasta. Yrityksen villaverstas ja kotikauppa löytyvät oman kodin kellarista Punkalaitumen keskustasta. Huopakellarissa on aina esillä koko valmiina oleva tuotevarasto. Jos eksoottinen maaseutumatkailu ihanan keskelle houkuttelee, niin kellarin kotikauppa on lähes aina auki. Soitto etukäteen varmistaa, ettet ajele turhaan.

Sirpa Sillanpää
Alakirrankuja 7
31900 Punkalaidun
p. 0400 741 161
sirpa (at) sipuseiska.fi

sipuseiska facebookissa